Droom je ervan om internationaal talent aan te trekken, maar zie je op tegen de bureaucratische rompslomp van een Limosa-aanvraag?

Droom je ervan om internationaal talent aan te trekken, maar zie je op tegen de bureaucratische rompslomp van een Limosa-aanvraag?

dec 14, 2023 Juridisch by Rick

Bij SocialePremie begrijpen we dat de administratieve rompslomp een struikelblok kan zijn voor bedrijven die internationaal willen groeien. Daarom hebben we het proces van Limosa-aanvragen vereenvoudigd en gestroomlijnd, zodat jij je kunt richten op de wereldwijde uitbreiding van je onderneming.

Waarom bedrijven kiezen voor SocialePremie?

Bij SocialePremie begrijpen we dat ondernemers hun kostbare tijd liever besteden aan het uitbouwen van hun bedrijf dan aan ingewikkeld papierwerk. “Bij SocialePremie maken we het aanvragen van een Limosa-verklaring eenvoudig en moeiteloos, zodat bedrijven kunnen focussen op wat ├ęcht belangrijk is: internationaal zakendoen,” legt onze expert jurist Benjamin Jozef Aras uit.

Wat zijn de criteria voor een Limosa-verklaring?

Het verkrijgen van een Limosa-verklaring hangt af van verschillende factoren, en daarom bieden we bij SocialePremie persoonlijk advies op maat. “Elke situatie is uniek, en we staan klaar om bedrijven te begeleiden bij het begrijpen van de specifieke criteria en het succesvol indienen van de aanvraag,” aldus jurist Benjamin Jozef Aras.

Stappen voor een moeiteloze Limosa-aanvraag

Bij SocialePremie beginnen we het proces met een eenvoudige aanvraag, waarbij we elke stap zorgvuldig doorlopen. “We begeleiden bedrijven bij het verzamelen van de benodigde documenten en dienen de aanvraag vervolgens snel en effici├źnt in bij de relevante instanties. Ons doel is om een snelle reactie te krijgen, zodat bedrijven snel internationaal aan de slag kunnen,” leggen onze experts uit.

Persoonlijk advies en praktische begeleiding

Wat SocialePremie onderscheidt, is het persoonlijke advies en de praktische begeleiding die we bieden. “We begrijpen dat bedrijven specifieke ondersteuning nodig hebben. Ons team staat paraat om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Bovendien zorgen we ervoor dat bedrijven volledig op de hoogte zijn van hun verplichtingen en mogelijkheden,” aldus jurist Benjamin Jozef Aras.

Landelijk actief met focus op service

SocialePremie is actief door heel Nederland en ondersteunt bedrijven in alle regio’s. Of je nu gevestigd bent in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen, of in kleinere steden zoals Arnhem, Nijmegen, Enschede, Breda, Eindhoven of Haarlem, SocialePremie is er om te helpen.

Zet de eerste stap met SocialePremie

Bedrijven worden aangemoedigd om contact op te nemen met SocialePremie voor vragen over het aannemen van internationaal personeel en het verkrijgen van een Limosa-verklaring. “We zijn er niet alleen voor Limosa-aanvragen, maar ook voor andere sociale verzekeringskwesties. Ons doel is om bedrijven te ontzorgen, ongeacht hun situatie. Bezoek onze website, SocialePremie.nl, voor meer informatie en om het proces te starten.”

Of je nu een groeiende startup bent met wereldwijde ambities of een gevestigd bedrijf dat de internationale markt wil betreden, SocialePremie staat klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact op en laat je begeleiden door de experts op het gebied van sociale premies en internationale tewerkstelling.